Lees vanaf nu mijn wekelijkse nieuwsbrief

In: internet|media|nieuws

5 nov 2016

Tijd voor iets nieuws, maar dan in een eigenlijk oeroude vorm..een nieuwsbrief! Het bloggen hier is zwaar versloft sinds ik ook www.tuinenbalkon.nl heb opgericht (waar maandelijks meer dan 60.000 bezoekers op content zitten te wachten..) en dat ook nog eens combineer met een fulltime baan en gezin :-). Een goed artikel schrijven kost nu eenmaal tijd, meestal meer tijd dan je denkt.. Dankzij Revue kan ik nu vrij gemakkelijk links die ik heb opgeslagen in een mooie nieuwsbrief gieten.

matters-letters-mijn-nieuwsbrief

Omdat ik toch niet helemaal wil stoppen met delen wat mij inspireert ben ik daarom sinds kort een nieuwsbrief begonnen, met daarin periodiek (ik hoop een paar keer per maand) een selectie van de beste artikelen, websites en apps die ik tegenkwam. Dit is niet per se het einde van mattoquai.nl, maar voorlopig wel op een even laag pitje als de afgelopen 3 jaar.

Abonneer je hier op mijn nieuwsbrief “Matters letters”, bekijk hier een voorbeeldje. Alles in het engels dit keer.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Comment Form