Over dit blog

Mattoquai.nl is een persoonlijk blog, waar ik (Mathieu) af en toe schrijf over dingen die ik meemaak of gewoonweg wat gedachtes dump. Mattoquai.nl is begonnen in 2003, toen ik de domeinnaam + een basic blog (nog geen WordPress) cadeau kreeg van een goede vriend. In 2004 vertrok ik naar Barcelona voor mijn studie en heb ik de site gebruikt om te schrijven over mijn ervaringen daar. Door een grote sitecrash een paar jaar terug ben ik die archieven helaas kwijt, maar sinds ik WordPress gebruik heb ik alles wel netjes bewaard. De inhoud van dit blog is nogal divers, ik houd me dan ook niet echt aan een strak format. Wel probeer ik zo vaak mogelijk na reizen en weekendtripjes mijn top 5 aan tips hier op te schrijven, altijd handig om vrienden en bekenden dan weer op te kunnen wijzen!

Dat probeer ik wel op andere blogs die ik heb gebouwd, zoals bijvoorbeeld op www.tuinenbalkon.nl, een website over tuinieren in de stad die ik samen met een oud-collega heb opgezet. Ook vind ik het leuk om af en toe eens een geintje de wereld in te slingeren, zoals in 2009 de Rokjesbarometer die elk voorjaar weer veel bezoekers trekt en de koningsliedgenerator.

Veel leesplezier gewenst, tips, ideeën voor samenwerking en feedback zijn altijd welkom via info at mattoquai.nl

(Visited 26 times, 1 visits today)

Comment Form