Contacten synchroniseren met Soocial.com

Ik zoek al een tijdje naar een handige manier om mijn contactenlijsten die op 5 verschillende plekken staan enigszins overzichtelijk te organiseren, volgens mij heb ik nu iets gevonden wat daarbij gaat helpen. Op www.soocial.com kun je op een vrij eenvoudige manier zowel Outlook, Gmail als veel mobiele telefoons synchroniseren zodat je 1 mooi te bewerken bestand overhoudt.

soocial

Op dit moment gebruik ik zelf vooral Gmail en Outlook, plus mijn 2 verschillende Nokia-telefoons. Daarnaast heb ik ook nog wat oude contactenlijsten uit de Blackberry die ik voorheen had, en dat moet dus allemaal een net lijstje worden. Ik kreeg ooit de tip om Plaxo te gebruiken om dit te doen. Op zich werkt dat ook maar het synchroniseert maar een kant op en dan heb je alsnog allerlei hulpmiddelen nodig (en Plaxo is een van die netwerken die ik eigenlijk nooit meer dan 2x gebruikt heb en nu inactief is). Of dit nu wel de heilige graal is moet ik nog ontdekken: ik ga Soocial de komende tijd in ieder geval eens goed testen (Ze zijn nog een beetje beta) en zal hier laten weten hoe het bevalt.

update: Inmiddels op verschillende manieren geprobeerd om Outlook en Nokia N70 te syncen, maar helaas mislukt. Voor de nokia is het proces te omslachtig en krijg je rare foutmeldingen, bij Outlook wil de benodigde software gewoonweg niet installeren (maar dat kan ook aan Windhoos liggen natuurlijk). Voorlopige conclusie: Het ziet er allemaal mooi en veelbelovend uit, maar nog net iets te veel beta dus helaas 🙁

Kent iemand misschien nog andere goed werkende manieren om verschillende contactenlijsten een beetje decent te onderhouden?

5 reacties op “Contacten synchroniseren met Soocial.com

 1. Stefan Fountain schreef:

  Hoi Mathieu, jammer dat je beleving van Soocial niet perfect was. We zijn hard bezig met het dagelijks verbeteren van onze dienst. Hopelijk kunnen we binnenkort je wel aan een pijnloze ervaring helpen.

  Mocht je nog hulp willen om je probleem echt op te lossen we horen graag over bugs en manieren om dingen te verbeteren. Vooral dat Outlook niet eens geïnstalleerd kreeg is natuurlijk kwalijk en willen we graag voor je oplossen. Stuur anders nog even een mailtje met een uitleg wat er mis ging naar suport (at) soocial (punt) com.

 2. Mathieu schreef:

  Hi Stefan, dank voor je reactie ik zal zeker nog even een mailtje sturen. Heb ook jullie userforum al uitgeplozen voor het Nokia probleem, maar zelfs met mijn foutmelding die er al bij stond geen passende oplossing. Een applicatie die de juiste instellingen voor je installeert op je telefoon zou wel handig zijn, maar dat gaat er ongetwijfeld wel komen 🙂

 3. biep99 schreef:

  bij mij was dit de perfecte app om dit allemaal te doen, héhé, eindelijk makkelijk weer je contacten organiseren en uploaden naar mijn smartphone als ie eens crasht of als mijn zoon het weer verprutst heeft, werkt ook makkelijker bij via de pc, dan syncen en hup, klaar is kees ! Zou ook moeten kunnen werken voor het agenda, dan is ie helemaal TOP !

  • Mathieu schreef:

   Goed om te horen! Ik zal het binnenkort eens een nieuwe kans geven, mijn Nokia is inmiddels al lang en breed de deur uit en misschien werkt het beter met iPhone.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *