De zomerhit van 2008

In plaats van terugblikken op 2007 blik ik graag vast even vooruit, met een voorspelling van wat dé zomerhit van 2008 kan worden hier in Nederland. Ik denk dat onderstaand nummer van Vanessa da Mata en Ben Harper een goede kans maakt. In Brazilië (waar het net zomer begon te worden toen ik er was) is dit een grote hit, luister en oordeel zelf! De hele cd van Vanessa da Mata is overigens zeer de moeite waard.

8 reacties op “De zomerhit van 2008

  1. Vladimir schreef:

    Dj Resound – Afterlife

    Zowel origineel als de remixen hiervan zijn zijn zo chill relaxed zonnig te noemen! Langs het strand sjeezen met het raampie open! De plaat van 2008 in mijn ogen.

    Greetz, Vladje

  2. linnepin schreef:

    hoe heet die cover die edwin evers heeft gemaakt van de cover van de cover van kid rock??? lijkt mij een goede kandidaad voor een nederlandstalige zomerhit

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *