Hans Teeuwen zingt (en danst en springt) op North Sea Jazz 2008

Gisteravond op North Sea Jazz geweest in Rotterdam, wat begon met een spetterend optreden van Hans Teeuwen met New Cool Collective. Hieronder een filmpje van een liedje, waarbij Hans zingt, danst , springt en en passant ook nog een sigaret rookt. Een van de hoogtepunten!

(sorry voor de slechte kwaliteit, ik moest nogal inzoomen 🙂 )

Naast Hans Teeuwen Zingt trouwens ook nog geweest bij:

Next Generation Orchestra, Elizabeth Sheperd, Zoco 103, Al Jarreau, Alain Clark, Fink, Sergio Mendes, New Cool Collective with Jules Deelder, Angie Stone, Jill Scott, Oxymore Quintet en Bootsy Collins. Van al deze artiesten was Fink voor mij toch wel een bijzondere ontdekking. Dit was eigenlijk het enige optreden dat met jazz weinig te maken had, maar wel ongelooflijk goed. Een beetje een combinatie tussen Damien Rice en Jose Gonzales, maar dan anders. Volgend jaar staan ze op Lowlands zo vertelde de zanger ons bij zijn signeersessie, want dan is de nieuwe cd af.

Al met al veel lopen en horen en zien op het festival dat overigens goed georganiseerd was in Ahoy: voldoende aanbod van eten en drinken en het viel me erg mee met de rijen. Dat de zon ook nog eens volop scheen bij de optredens buiten maakte het al met al zeer de moeite waard!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *