Monica da Silva Trio heeft geen bitch

In Utrecht hebben we ze gemist, dus gisteren in Amsterdam alsnog naar de voorstelling van het Monica da Silva Trio geweest op de Parade. Het Trio dat bestaat uit Arjen Lubach en Tim Kamps heeft als inspiratiebron een duo waar ik hier al vaker over schreef: The Flight of the Conchords. Nu schept dit voor mij als fan hoge verwachtingen, en die maken ze helemaal waar!

Tijdens het optreden viel me overigens op hoe online het Paradepubliek is, een deel had merkbaar onderstaand filmpje al gezien op Youtube:

Net ook even het optreden van afgelopen nacht op 3FM geluisterd (scroll naar minuut 30), daarin gaven ze aan dat ze bij verder succes best een theatershow willen gaan maken. Goed idee!
Zo, nu ga ik lekker een glaasje Spa drinken.

Flight of the Conchords, business time

Vorig jaar al wat filmpjes van deze gasten gezien, nu in Stockholm was het op tv. Flight of the Conchords is een serie over een beginnend bandje uit Nieuw Zeeland dat het wil gaan maken in Amerika. Waarom is deze serie nog niet te zien bij de VPRO? Echt briljant, sinds lange tijd weer eens een serie met een humorniveau richting The Office.

Bekijk hieronder een live uitvoering van het nummer business time uit de live show die ze deden voor HBO, meer filmpjes uiteraard te vinden op youtube. De dvd kun je hier kopen in de webshop van HBO.