Archief van
Categorie: iphone

Leukste 10 iPhone apps van 2011

Leukste 10 iPhone apps van 2011

In 2009 plaatste ik hier een artikel met wat ik toen de leukste apps vond voor de iPhone, inmiddels is het alweer 2011 en heb ik een nieuwe iPhone dus vond ik het wel tijd voor een kleine update van het lijstje met leukste apps. Het zijn 10 apps geworden dit keer, weergegeven in willekeurige volgorde. De apps die ik in het andere artikel besprak laat ik dus nu achterwege, hoewel veel daarvan zeker nog in mijn top 10 van…

Lees Meer Lees Meer

Inchecken, het woord van 2010?

Inchecken, het woord van 2010?

Mijn voorspelling voor 2010 is dat dit jaar het woord inchecken nog meer zal inburgeren in de Nederlandse taal. Het woord wordt natuurlijk al langer gebruikt in combinatie met hotels en vliegtuigen, maar met de lancering van de OV chipkaart en Foursquare denk ik dat het een grote vlucht gaat nemen! Mensen zullen op allerlei plaatsen inchecken:

Adaptive soundsystem voor op je iPhone?

Adaptive soundsystem voor op je iPhone?

In de sportschool luister ik graag naar muziek op mijn iPhone, in plaats van naar de standaard achtergrondbeats die vaak net niet passen bij het tempo waar ik in sport. Wat ik dan wel onhandig vind is dat ik steeds het volume aan het aanpassen ben, op basis van het omgevingsgeluid. Nu gaat dat wel omdat er een handige afstandsbediening op het snoer zit, maar toch onhandig. Als je even naar de wc loopt staat het geluid bijvoorbeeld weer veel te hard, als je op de loopband rent weer te zacht. Wat volgens mij ideaal zou zijn is als je muziekspeler een ‘adaptive soundsystem’ zou zijn, dat zich (optioneel uiteraard) aanpast aan het omgevingsgeluid.

Lijstje met beste en leukste iPhone apps van 2009

Lijstje met beste en leukste iPhone apps van 2009

Lijstjes zijn er nooit genoeg, dus in dit artikel een lijstje met de -naar mijn mening- beste en leukste iPhone apps van 2009. Een beetje iPhonebezitter kent ze natuurlijk allemaal al, maar wie weet zit er een leuke tip voor je tussen.

In mijn dagelijks leven als forens merk ik dat ik op heel veel moment even mijn iPhone raadpleeg voor nuttige informatie of gewoon voor de lol, ongemerkt wordt dat steeds meer. Eigenlijk is dit dan ook meer een lijstje met apps die ik gewoon het meest gebruik. Ik wil niet zeggen dat ik niet meer zonder bepaalde iPhone apps zou kunnen, maar handig zijn ze wel!