Archief van
Categorie: kleding

Draagbare elektronica: 4 inspirerende voorbeelden

Draagbare elektronica: 4 inspirerende voorbeelden

Twee jaar geleden kreeg ik een leuk cadeau van mijn inmiddels oud-collega’s: de t-qualizer. Op het eerste gezicht ziet het er niet bijzonder uit, maar in dit t-shirt zitten LED-lampjes verwerkt die op de maat van de muziek meebewegen. Doet het altijd goed op feestjes en festivals! Een nadeel van het shirt is wel dat er een kastje in zit waar batterijen in moeten, en de bekabeling onder het shirt is ook niet heel comfortabel te noemen..

De afgelopen jaren is de markt van ‘draagbare’ elektronica flink uitgebreid: er komen steeds meer inspirerende voorbeelden van hoe elektronica in kleding gebruikt kan worden, in dit artikel een willekeurige selectie …

Hippas – editors’ closet

Hippas – editors’ closet

Een tijdje geleden kondigde ik hier al de nieuwe fashionwebsite www.hippas.nl aan, na een maand zijn er al heel veel gave items geplaatst en het is dan ook tijd voor een unieke actie!

Vanaf aanstaande maandag (9 november) kun je op Hippas namelijk unieke fashion items vinden die rechtstreeks uit de garderobe van Nederlandse editors van modebladen en -blogs komen.

www.hippas.nl gelanceerd, de plek voor hippe fashion

www.hippas.nl gelanceerd, de plek voor hippe fashion

Zojuist is www.hippas.nl live gezet, een nieuwe website die vol staat met hippe (tweedehands) fashion. Ga snel kijken en oordeel zelf: Wat zeggen we zelf over Hippas: Hippas is dé plek voor hippe fashion, waar je eenvoudig en voor een goede prijs unieke nieuwe of vintage items kunt bemachtigen van je favoriete merk of ontwerper. Of juist verkopen als je je hart aan een ander fashion item hebt verloren of iets gewoon niet meer draagt. Hippas is een uniek modeplatform,…

Lees Meer Lees Meer