Goedkoop en leuk hotel in Keulen? Wij vonden ‘m voor je!

Ben je op zoek naar een goedkoop en leuk hotel in Keulen? Zoek niet verder, ik heb het perfecte hotel voor je gevonden! Afgelopen weekend vierde ik carnaval in Keulen, waarbij we in een erg leuk en ook nog eens voordelig hotel sliepen. Nu is deze combinatie vrij uitzonderlijk in die periode, dus daarom deel ik deze tip graag met jullie. Samen met uiteraard nog een paar must-do’s in deze leuke stad!

leuk-hotel-in-keulen-uitzicht

Hostel Köln is een voordelig en leuk hotel in Keulen

Het hotel waar we zaten heet hostel Köln en is dus in technische termen een hostel, maar dan met de kwaliteit van een hotel. De kamer was superschoon, met zelfs voor 4 personen die achter elkaar douchen continue warm water. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid en van hele goede kwaliteit en variëteit, alleen de koffie kan nog beter :-).  In de zomer kun je lekker op het dakterras ontbijten, super! De locatie van het hotel is zeer centraal, nabij Neumarkt, waar op zaterdag ook leuke carnavalsactiviteiten zijn.

Belgisches viertel in Keulen is leuk!

Vanaf Neumarkt pak je makkelijk de metro of loop je naar bijvoorbeeld de Keulse dom. Ook loop je in 10 minuten naar een van de leukste wijken van Keulen: Belgisches viertel. Daar zijn allerlei erg gezellige barretjes zoals Hallmackenreuther. Met veel unieke winkels en koffietentjes waar je de schade in kunt halen op Caffeinegebied. Goede koffie en ontbijt kun je sowieso overal vinden, dus zelfs als je het ontbijtbuffet in het hotel mist kom je goed terecht.

Nog een laatste tip: Keulen is uitstekend te bereiken met de Thalys: 2.38u vanaf Amsterdam. Daarvoor pak je natuurlijk niet de auto!

Heb je inmiddels zin in een lekker weekendje Keulen? Buiten carnavalstijd is het ook gewoon een prachtige stad om te bezoeken. Vind hier nog meer leuke hotels en boeken maar!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *