Luxe hotel in Antwerpen: Hotel Julien

Hotel JulienHeb je zin om een keer letterlijk te baden in luxe? Hotel Julien in Antwerpen zou wel eens precies kunnen zijn wat je zoekt! We kwamen bij dit luxe hotel in Antwerpen via een tip van een goede bekende, en het is werkelijk een paradijsje verborgen midden in het stadscentrum van Antwerpen.

Hoe is de hotelkamer in hotel Julien?

De hotelkamer die wij hadden was een prachtige en-suite kamer met een enorm bad waar je -door extra deuren- ook vanuit je bed in zou kunnen stappen. Het hotel heeft in de kelders ook een enorm luxe spa, wat de sfeer in het hele hotel ten goede komt omdat je in je kamer ook de lekkere oliën en andere verzorgingsproducten ter beschikking hebt.

Ook hebben veel kamers een Nespresso-apparaat en een fijn zitgedeelte waar je goed kunt ontspannen na een dagje shoppen. Een ander voordeel van het hotel is dat er niet zo gek veel kamers zijn, lekker rustig dus.

Hotel Julien Antwerpen

Hoe was het ontbijt?

Dan het ontbijt: een waar feest! Vele soorten muesli, vers brood, lokale jammetjes en kazen en vleeswaren en op bestelling een heerlijke omelet, roerei of andere lekkers. De ontbijtzaal is net als de rest van het pand prachtig ingericht en bij mooi weer kun je ook gebruik maken van het enorme dakterras of de binnentuin met veel groen. Sowieso leuk om even te bezoeken, ook als je er niet gaat logeren.

Wat kost een kamer in hotel Julien?

De prijzen van kamers variëren nogal, maar neem wel een flinke portemonnee mee… vanaf €200 per nacht ongeveer. Je krijgt er wel een ultiem ontspannende nacht voor terug! Kijk hier voor actuele kamerprijzen. Voor voordeliger hotels in Antwerpen bekijk dan dit artikel dat ik eerder schreef.

Bonustip:

Als je van mooi design en zeer lekker eten houdt: Ga dan als je toch in Antwerpen bent lekker eten bij restaurant Le John, wel even reserveren vooraf!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *