Hippas magazine – Powered by WordPress

Hij draaide al even op proef, maar vanaf vandaag is ‘ie echt live: Hippas magazine! Dit in WordPress gebouwde weblog geeft alle ins en outs over de laatste trends in mode, en handige tips voor voor vrouwen om er stijlvol uit te zien. Er zullen regelmatig gastbloggers schrijven en iedereen die denkt schrijftalent te hebben op het gebied van mode kan contact opnemen om ook mee te doen! Uiteraard zal het weblog veel verwijzen naar alle mooie items die te koop staan op www.hippas.nl.

Vragen, klachten, suggesties en opmerkingen zijn uiteraard welkom hier in de reacties!

Hippas magazine image

(Disclaimer: Dit is een kleine promo voor een project waar ik de laatste weken veel mee bezig ben geweest :))

Hippas – editors’ closet

Een tijdje geleden kondigde ik hier al de nieuwe fashionwebsite www.hippas.nl aan, na een maand zijn er al heel veel gave items geplaatst en het is dan ook tijd voor een unieke actie!

Vanaf aanstaande maandag (9 november) kun je op Hippas namelijk unieke fashion items vinden die rechtstreeks uit de garderobe van Nederlandse editors van modebladen en -blogs komen. Gegarandeerd mooie vintage en designer spullen dus voor een zacht prijsje.

Houd www.hippas.nl in de gaten voor de laatste updates, bekijk hier alvast een voorproefje van de inzamelingsactie die pas geleden plaats vond:

www.hippas.nl gelanceerd, de plek voor hippe fashion

Zojuist is www.hippas.nl live gezet, een nieuwe website die vol staat met hippe (tweedehands) fashion. Ga snel kijken en oordeel zelf:

Hippas - de plek voor tweedehands fashion

Wat zeggen we zelf over Hippas:

Hippas is dé plek voor hippe fashion, waar je eenvoudig en voor een goede prijs unieke nieuwe of vintage items kunt bemachtigen van je favoriete merk of ontwerper. Of juist verkopen als je je hart aan een ander fashion item hebt verloren of iets gewoon niet meer draagt. Hippas is een uniek modeplatform, dat verder gaat dan de meeste shoppingsites; het brengt liefhebbers van fashion bij elkaar.

Update – Hier nog wat meer informatie uit het persbericht van vandaag:

Waarom Hippas.nl?
Een uitpuilende garderobe? Dolverliefd geworden op een paar gorgeous laarzen in een te klein maatje? Op zoek naar unieke items? Andere fashionable vrouwen inspireren en door fashion insiders geïnspireerd worden? Dag – en nacht online kunnen shoppen? Dan is Hippas the place to be!
 Hippas, is dan ook veel meer dan een doorsnee shoppingsite, het is een uniek modeplatform. Shop originele stuks bij andere modeliefhebbers, zoek naar unieke vintage items en laat je verleiden door de coolste accessoires. Het concept is heel eenvoudig. Maak een profiel aan, zet er goede foto’s van hetgeen jij wilt verkopen op en bepaal de vaste prijs die jij er voor verwacht. Het plaatsen van items op Hippas is bovendien helemaal gratis. Geen zin om te verkopen? Alleen shoppen kan ook!
Mede dankzij de toegankelijke overzichtelijke structuur van Hippas, is dit de ideale plek om online te shoppen. On top of it zullen ook Nederlandse up-and-coming designers met regelmaat hun collecties via Hippas te verkopen!

Hippas is een initiatief van Marktplaats.nl.

PS: Volg Hippas.nl ook op Hyves, Twitter en Facebook.