Over deze blog

Mattoquai.nl is een persoonlijk blog van Mathieu. Deze blog is begonnen in 2003, toen ik de domeinnaam cadeau kreeg van een goede vriend. In 2004 vertrok ik naar Barcelona om te studeren, toen heb ik de site gebruikt om te schrijven over mijn ervaringen daar.

De inhoud van dit blog is sindsdien nogal divers, ik houd me dan ook niet echt aan een strak format. Wel probeer ik zo vaak mogelijk na reizen en weekendtrips mijn beste tips hier op te schrijven. Ook schrijf ik soms over trends op het digitale vlak die mij interesseren.

Meer frequente updates vind je op andere blogs die ik heb gebouwd. Bijvoorbeeld op www.tuinenbalkon.nl Dit is een website over tuinieren in de stad, die ik samen met een oud-collega heb opgezet in 2011. Inmiddels heeft die website meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand. Recent heb ik ook Hoezithetinzweden.nl gemaakt, een blog over hoe dingen in Zweden geregeld zijn vs. in Nederland.

Tips, ideeën voor samenwerking en andere feedback zijn altijd welkom via onderstaand contactformulier of via Linkedin.