Over dit blog

Over dit blog

Mattoquai.nl is een persoonlijk blog van Mathieu. Mattoquai.nl is begonnen in 2003, toen ik de domeinnaam cadeau kreeg van een goede vriend. In 2004 vertrok ik naar Barcelona om te studeren en heb ik de site gebruikt om te schrijven over mijn ervaringen daar.

De inhoud van dit blog is sindsdien nogal divers, ik houd me dan ook niet echt aan een strak format. Wel probeer ik zo vaak mogelijk na reizen en weekendtripjes mijn top 5 aan tips hier op te schrijven, altijd handig om vrienden en bekenden dan weer op te kunnen wijzen! Ook schrijf ik hier over heel soms over trends op het digitale vlak die mij interesseren.

Meer frequente updates vind je op andere blogs die ik heb gebouwd, zoals bijvoorbeeld op www.tuinenbalkon.nl, een website over tuinieren in de stad die ik samen met een oud-collega heb opgezet.

Veel leesplezier gewenst, tips, ideeën voor samenwerking en andere feedback zijn altijd welkom via onderstaand contactformulier of gewoon Linkedin.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *