Slaapstrandhuisje op het Nollestrand, goed idee!

Een paar weekendjes geleden hadden we even een onverwachts goede break: een weekendje in een strandhuisje (van de firma slaapstrandhuisje.nl) op het Nollestrand in Vlissingen. Via het werk van D. gewonnen door loting, dus lekker gratis :). Wel even een autotje gehuurd om er te komen want geen treinen in Zeeland deze weken. De nieuwe Ford Ka van Hertz was prima dus vrijdagmiddag vanuit Rotterdam zo op het strand.

Echt lekker hoor zo ’s ochtends wakker worden, deuren opengooien en van de zee genieten. De enorme olietankers die hun vaargeul dicht bij het strand hebben zijn ook spectaculair, prima om tot in de late uurtjes onder het genot van een drankje te bestuderen. Eten deden we in het complete keukentje (wat schoonmaakmiddelen e.d. waren wel handig geweest) en er zat ook een goede badkamer in het huisje. Zaterdagavond een overheerlijke op die dag gevangen ‘Tarbotine’ gegeten in restaurant Soif.

Vlissingen zelf vonden we eigenlijk niet zo bijzonder: echt ingericht op toeristen en niet zo idyllisch als we verwacht hadden. Beter gewoon lekker ’s ochtends een goed eind hardlopen op het strand en genieten van de zon.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *