Contacten synchroniseren met Soocial.com

Ik zoek al een tijdje naar een handige manier om mijn contactenlijsten die op 5 verschillende plekken staan enigszins overzichtelijk te organiseren, volgens mij heb ik nu iets gevonden wat daarbij gaat helpen. Op www.soocial.com kun je op een vrij eenvoudige manier zowel Outlook, Gmail als veel mobiele telefoons synchroniseren zodat je 1 mooi te bewerken bestand overhoudt.

soocial

Op dit moment gebruik ik zelf vooral Gmail en Outlook, plus mijn 2 verschillende Nokia-telefoons. Daarnaast heb ik ook nog wat oude contactenlijsten uit de Blackberry die ik voorheen had, en dat moet dus allemaal een net lijstje worden. Ik kreeg ooit de tip om Plaxo te gebruiken om dit te doen. Op zich werkt dat ook maar het synchroniseert maar een kant op en dan heb je alsnog allerlei hulpmiddelen nodig (en Plaxo is een van die netwerken die ik eigenlijk nooit meer dan 2x gebruikt heb en nu inactief is). Of dit nu wel de heilige graal is moet ik nog ontdekken: ik ga Soocial de komende tijd in ieder geval eens goed testen (Ze zijn nog een beetje beta) en zal hier laten weten hoe het bevalt.

update: Inmiddels op verschillende manieren geprobeerd om Outlook en Nokia N70 te syncen, maar helaas mislukt. Voor de nokia is het proces te omslachtig en krijg je rare foutmeldingen, bij Outlook wil de benodigde software gewoonweg niet installeren (maar dat kan ook aan Windhoos liggen natuurlijk). Voorlopige conclusie: Het ziet er allemaal mooi en veelbelovend uit, maar nog net iets te veel beta dus helaas 🙁

Kent iemand misschien nog andere goed werkende manieren om verschillende contactenlijsten een beetje decent te onderhouden?