Archief van
Categorie: vanessa da mata

Vanessa da Mata met Boa Sorte, live in Paradiso

Vanessa da Mata met Boa Sorte, live in Paradiso

Als afsluiter van de serie over -in mijn oren- dé zomerhit van 2008 van Vanessa da Mata, Boa Sorte, hierbij een filmpje van het nummer live uitgevoerd bij haar optreden in Paradiso gisteravond. Helaas zonder Ben Harper, maar niet minder goed. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rUj2RpiQF7E[/youtube] Het Gehele optreden was trouwens prima, de halve zaal stond vol Brazilianen dus er werd veel gedanst. De band genoot zichtbaar van de zeer enthouasiaste mensen en liet dat blijken met mar liefst 3 toegiften van een paar…

Lees Meer Lees Meer

De zomerhit van 2008, hier geboren?

De zomerhit van 2008, hier geboren?

In december 2007 schreef ik hier een heel kort stukje + audiofragment over wat volgens mij wel eens dé zomerhit van 2008 zou kunnen gaan worden. Ik was toen net terug uit Brazilië en daar deed ‘Boa Sorte’ van Ben Harper en Vanessa da Mata het erg goed. Nu werd er laatst op het voor mij onbekende weblog zuurkool.com ook een bericht geschreven over mogelijke zomerhits, wat mij een leuke backlink opleverde. Ik neem aan dat ze me gevonden hebben…

Lees Meer Lees Meer

De zomerhit van 2008

De zomerhit van 2008

In plaats van terugblikken op 2007 blik ik graag vast even vooruit, met een voorspelling van wat dé zomerhit van 2008 kan worden hier in Nederland. Ik denk dat onderstaand nummer van Vanessa da Mata en Ben Harper een goede kans maakt. In Brazilië (waar het net zomer begon te worden toen ik er was) is dit een grote hit, luister en oordeel zelf! De hele cd van Vanessa da Mata is overigens zeer de moeite waard. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=35H4-AR010k[/youtube]